Analiza koja se čekala, Zdravko Jokić rekao svoje o dešavanjima i u Humskoj, i u Novom Sadu!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 22:06

Analiza koja se čekala, Zdravko Jokić rekao svoje o dešavanjima i u Humskoj, i u Novom Sadu!

Sporne situacije više nisu sporne?

Kako smo i navikli, bivši fudbalski sudija Zdravko Jokić je na TV Arena Sport ponovo komentarisao sporne detalje sa najnovijih prvenstvenih utakmica.

Najpre jučerašnji duel Partizan - Proleter (1:0) i situacija kada je štoper Partizana Svetozar Marković zakačen u kaznenom prostoru gostiju, ali tada penal nije dosuđen.

''Evidentno je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontakta, ali igrač staje na tu nogu, skače, odražava se tom nogom i posle kad je skočio je pao. Da je bio intenzitet jači... On se čak lepo odrazio, nije bio van balansa.





Imamo primer i kada je Zvezda igrala, Spiridonović je bio povučen za rame, pa je napravio dva koraka i pao. Ovde je igrač ostao na nogama čvrsto, oslonio se na nogu koja je bila udarena i skočio'', objasnio je Jokić koji smatra da sudija Živković ovde ipak nije pogrešio.

Potom je prešao na večerašnje detalje iz Novog Sada, sa derbija 15. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde (0:2).

Duel Eraković-Bjeković, na ivici Zvezdinog kaznenog prostora u prvom poluvremenu, kada je Zvezdin štoper zbog prekršaja kažnjen žutim kartonom.

''Bio je prekršaj van kaznenog prostora. Žuti karton je dovoljna kazna'', istakao je Jokić i dodao da je kontakt bio slabiji nego što se to činilo u prvom trenutku.

Vojvodina je u 71. minutu tražila jedanaesterac posle kontakta Erakovića i Čovića u kaznenom prostoru Vojvodine.





''Kompleksna situacija, ali obratite pažnju na noge plavog igrača (Erakovića). Napadač Vojvodine gleda levo i zamahuje nogom ka lopti koja je upućena. U momentu kontakta, plavi igrač ima obe noge na zemlji. Sudija je dobro procenio. Drugo bi bilo da je podigao nogu i sapleo igrača'', istakao je Jokić.

On smatra da nema dileme ni oko dosuđenog penala za Zvezdu, tri minuta kasnije.

''Dobar položaj sudije'', naglasio je Jokić bez detaljnijeg komentarisanja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ANALIZA SPORNIH DETALJA: Zdravko Jokić o suđenju Partizanu i Zvezdi!

Izvor: Kurir, 22.Nov.2020

Bivši fudbalski sudija Zdravko Jokić je komentarisao sporne detalje sa utakmica 15. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.