Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 20:31

Ben se raspucao posle dva meseca! (VIDEO)

U pravom trenutku je prekinuo golgeterski post

Čvrst rival, ne preterano aktivan, umeli su srpski klubovi da se opeku u takvim okolnostima. Ne postigne se gol na vreme, uđe nervoza... Međutim, u sudaru sa Slovanom iz Libereca svega sedam minuta trebalo je Crvenoj zvezdi da načne goste iz Češke, pošto je El Fardu Ben u pravom trenutku prekinuo golgeterski post i još jednom potvrdi koliko je bitan za ovaj sastav.

Pre toga je izblokiran jedan pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Aleksandra Kataija da ubaci loptu na peterac, ali je na odbitak naleteo Milan Rodić. Ima on smisao za napadačku akciju, iz prve je loptu vratio u srce kaznenog prostora, a Ben se – kako to već on ume – ušunjao između Slovanovih defanzivca i pogodio za 1:0.

Prethodni gol za crveno-bele postigao je još 21. avgusta u minimalcu protiv Proletera. Dva je dao u kolu ranije protiv Spartaka, dok je na startu evropske sezone u sudaru sa Evropom potpisao het-trik. Spekulisao se onda da će kod Vladana Milojevića u Al Hilal, ali dobro je što je ostao. U prilog tome i drugi njegov gol, već u 22. minutu, fenomenalno su pre toga kombinovali Rodić i Mirko Ivanić. Nije moglo bolje da počne.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.