El Fardu Ben (©Starsport)
El Fardu Ben (©Starsport)

Ben se raspucao posle dva meseca! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.10.20. | 19:11

U pravom trenutku je prekinuo golgeterski post

Čvrst rival, ne preterano aktivan, umeli su srpski klubovi da se opeku u takvim okolnostima. Ne postigne se gol na vreme, uđe nervoza... Međutim, u sudaru sa Slovanom iz Libereca svega sedam minuta trebalo je Crvenoj zvezdi da načne goste iz Češke, pošto je El Fardu Ben u pravom trenutku prekinuo golgeterski post i još jednom potvrdi koliko je bitan za ovaj sastav.

Pre toga je izblokiran jedan pokušaj Aleksandra Kataija da ubaci loptu na peterac, ali je na odbitak naleteo Milan Rodić. Ima on smisao za napadačku akciju, iz prve je loptu vratio u srce kaznenog prostora, a Ben se – kako to već on ume – ušunjao između Slovanovih defanzivca i pogodio za 1:0.

Izabrane vesti

Prethodni gol za crveno-bele postigao je još 21. avgusta u minimalcu protiv Proletera. Dva je dao u kolu ranije protiv Spartaka, dok je na startu evropske sezone u sudaru sa Evropom potpisao het-trik. Spekulisao se onda da će kod Vladana Milojevića u Al Hilal, ali dobro je što je ostao. U prilog tome i drugi njegov gol, već u 22. minutu, fenomenalno su pre toga kombinovali Rodić i Mirko Ivanić. Nije moglo bolje da počne.



tagovi

El Fardu Ben

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara