Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 21:16

Gajićev evropski prvenac (VIDEO)

Odahnuli su navijači

Potpuna dominacija i “samo“ 2:1 posle prvih 45 minuta u sudaru sa Slovanom iz Libereca. I taman kad su se navijači zabrinuli da će se ponoviti ono staro pravilo da se u Evropu svaka greška skupo plaća, a posebno propuštene šanse, Milan Gajić u 50. minutu postiže svoj prvenac u međunarodnim takmičenjima.

Aleksandar Katai je opet izazvao konfuziju u poslednjoj liniji gostiju iz Češke, namestio dobru šansu El Fardu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Benu, ali dvostruki strelac iz prvog poluvremena je ovog puta prekombinovao i čuvar mu je iščačkao loptu iz nogu.

Međutim, Gajić je sve lepo ispratio, natrčao na odbitak i poslao loptu u nebranjeni deo mreže za vođstvo od 3:1.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.