Bahar: Napašćemo Jang Bojs VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 17:04

Bahar: Napašćemo Jang Bojs VIDEO

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je utiske pred meč sa Jang Bojsom, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Meč je na programu u sredu od 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić".

"Srećan sam što igramo prvu utakmicu Lige šampiona na Marakani i pred našim navijačima. Radujem se tome i siguran sam da će biti sjajna podrška sutra, te da ćemo biti spremni i usrećiti naše navijače", počeo je Bahar.

Najavljuje Bahar ofanzivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvezdu.

"Svesni smo da igra u poslednjih par utakmica u Superligi nije bila dobra kao na pripremama. Međutim, Liga šampiona je druga priča. Smatram da smo u Mančesteru bili dobri, pogotovo defanzivno. Sada igramo pred našim navijačima i svesni smo da moramo da pobedimo. Igraćemo u tom maniru."

Veruje Bahar da će stadion biti ispunjen.

"Drugačije je kada igrate pred 50 hiljada navijača koji navijaju za vas. Želimo da iskoristimo tu podršku. Ako dobro uđemo u utakmicu, pobedićemo, to je naš cilj."

Siguran da Bahar da će u sredu biti drugačije nego protiv Mančester sitija.

"Bićemo ofanzivniji svakako. Prošla utakmica u Ligi šampiona je bila protiv najboljeg tima na svetu. Težili smo i tada da napadamo i pritiskamo, ali je bilo teško. Sutra će biti drugačije. Smatram da smo na istom nivou kao Jang Bojs, ali su navijači naša prednost. Napašćemo rivala."

Svestan je trener crveno-belih važnosti sutrašnje utakmice.

"Znamo koliko je ovo važna utakmica i da može da usmeri sezonu u dobrom pravcu, ali ne želimo da imamo pritisak. Bitno je da sutra svi budu foksurirani. U tom slučaju, bićemo pravi. Imamo u timu iskusne momke poput Ivanića, ali i mlade koji žele da se pokažu."

Detalji bi mogli da reše ishod meča.

"Bitno je da navijači dođu, kao i do sada, te da će stadion biti pun sutra. To može da bude prevaga u našu korist. Nema favorita u ovoj utakmici, jednaki smo, ali razliku mogu da naprave detalji kao što su posvećenost, disciplina, hrabrost i konkretnost. Ako budemo takvi, pobedićemo."

Jang Bojs je u potpunosti analiziran.

"Jang Bojs je čvrsta ekipa koju dobro poznajem, igrali su i protiv mog bivšeg kluba Makabija. Nemam insajdera tamo, ali sam gledao obe utakmice i video da su zaista dobra i čvrsta ekipa. Analizirali smo ih u potpunosti i spremni smo. Imamo još jedan trening, ali znam ko će početi sutra", podvukao je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda ima pozitivan skor sa Jang Bojsom

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2023

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 21 čas dočekati Jang Bojs na stadionu “Rajko Mitić” u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona, dok će duel protiv švajcarskog predstavnika označiti peti po redu susret prvaka Srbije sa timom iz Berna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Trener Jang Bojsa: Ne smemo dozvoliti da nas isprovociraju

Izvor: B92, 03.Okt.2023

Trener Jang Bojsa Rafael Viki svestan je da će navijači na "Marakani" biti od velike pomoći fudbalerima Crvene zvezde...Dva tima sastaju se u sredu od 21.00 čas u okviru drugog kola Lige šampiona...Viki može da računa praktično na sve prvotimce..."Tim je kompletan sa izuzetkom veziste Kastriota...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.