Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.10.2023.

17:00

Bahar: Napašćemo Jang Bojs VIDEO

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je utiske pred meč sa Jang Bojsom, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Izvor: MT

Autor: MT

Bahar: Napašćemo Jang Bojs VIDEO
Foto: FK Crvena zvezda

Meč je na programu u sredu od 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić".

"Srećan sam što igramo prvu utakmicu Lige šampiona na Marakani i pred našim navijačima. Radujem se tome i siguran sam da će biti sjajna podrška sutra, te da ćemo biti spremni i usrećiti naše navijače", počeo je Bahar.

Najavljuje Bahar ofanzivnu Zvezdu.

"Svesni smo da igra u poslednjih par utakmica u Superligi nije bila dobra kao na pripremama. Međutim, Liga šampiona je druga priča. Smatram da smo u Mančesteru bili dobri, pogotovo defanzivno. Sada igramo pred našim navijačima i svesni smo da moramo da pobedimo. Igraćemo u tom maniru."

Veruje Bahar da će stadion biti ispunjen.

"Drugačije je kada igrate pred 50 hiljada navijača koji navijaju za vas. Želimo da iskoristimo tu podršku. Ako dobro uđemo u utakmicu, pobedićemo, to je naš cilj."

Siguran da Bahar da će u sredu biti drugačije nego protiv Mančester sitija.

"Bićemo ofanzivniji svakako. Prošla utakmica u Ligi šampiona je bila protiv najboljeg tima na svetu. Težili smo i tada da napadamo i pritiskamo, ali je bilo teško. Sutra će biti drugačije. Smatram da smo na istom nivou kao Jang Bojs, ali su navijači naša prednost. Napašćemo rivala."

Svestan je trener crveno-belih važnosti sutrašnje utakmice.

"Znamo koliko je ovo važna utakmica i da može da usmeri sezonu u dobrom pravcu, ali ne želimo da imamo pritisak. Bitno je da sutra svi budu foksurirani. U tom slučaju, bićemo pravi. Imamo u timu iskusne momke poput Ivanića, ali i mlade koji žele da se pokažu."

Detalji bi mogli da reše ishod meča.

"Bitno je da navijači dođu, kao i do sada, te da će stadion biti pun sutra. To može da bude prevaga u našu korist. Nema favorita u ovoj utakmici, jednaki smo, ali razliku mogu da naprave detalji kao što su posvećenost, disciplina, hrabrost i konkretnost. Ako budemo takvi, pobedićemo."

Jang Bojs je u potpunosti analiziran.

"Jang Bojs je čvrsta ekipa koju dobro poznajem, igrali su i protiv mog bivšeg kluba Makabija. Nemam insajdera tamo, ali sam gledao obe utakmice i video da su zaista dobra i čvrsta ekipa. Analizirali smo ih u potpunosti i spremni smo. Imamo još jedan trening, ali znam ko će početi sutra", podvukao je Bahar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu