‘BRATSKI DVOBOJ’: Velika želja Crvene zvezde napada Partizan (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘BRATSKI DVOBOJ’: Velika želja Crvene zvezde napada Partizan (SASTAVI)

Za nešto više od pola sata na stadionu Partizana u Humskoj snage će odmeriti bratski rivali Partizan i PAOK.

Biće ovo dobra prilika da se navijači dva tima dodatno zbliže i zajedničkim navijanjem naprave spektakl na Topčiderskom brdu. Za trenere Marka Nikolića i Vladimira Ivića da šansu daju igračima koji su manje igrali tokom prvenstva. Tačnije Partizan će napasti u skoro pa najjačem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sastavu, dok će kod Grka zbog obaveza igrača prema reprezentacijama biti izmena. Zanimljivo je to da će za crno-bele iz Soluna igrati velika letošnja želja Crvene zvezde Dijego Bisevar. Evo timova za koje su se odlučila dva trenera:
PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić – Jevtović, Everton, Ilić, Leonardo, Đurđić – Božinov.
PAOK:Brkić – Matos, Pelakas, Leovac, Krespo – Malezas, Kanjas, Pereira, Tiam, Biservar – Atanasiadis.

The post ‘BRATSKI DVOBOJ’: Velika želja Crvene zvezde napada Partizan (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.