BOŽOVIĆ NAJAVIO VEĆE PROMENE U TIMU: O odlascima iz Zvezde i kritikama na račun njega i stranaca

Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ NAJAVIO VEĆE PROMENE U TIMU: O odlascima iz Zvezde i kritikama na račun njega i stranaca

Uoči utakmice protiv Novog Pazara, trener Crvene zvezde Miodrag Božović govorio je stanju ekipe i mogućim odlascima, koji su posle eliminacije iz Evrope glavna tema.

Dok je trajalo, trajalo je. Crvena zvezda već je završila svoju evropsku odiseju i okreće se u potpunosti domaćim takmičenjima. Prvenstvo je ponovo prioritet jer samo ono može dati novu šansu i nadu za Ligom šampiona.
Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u nizu testova za samopouzdanje i kvalitet tima Miodraga Božovića biće Novi Pazar u nedelju od 17 časova. Vruća atmosfera i specifičan momenat biće glavni rivali crveno-belima.
– Biće to teška utakmica zbog ispadanja iz Evrope nas očekuje, najviše psihološki. Tamo putujemo neraspoloženi. Okrećemo se prvenstvu, biće teško, ali imamo kvaliteta. Nezgodna utakmica, ali nemamo izbora, moramo pobeđivati – rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Kadrovska slika u timu Zvezde nije najsjajnija pred ovo teško gostovanje. Božović je otkrio da više igrača neće biti u sastavu.
– Bar četiri ili pet igrača neće biti tu, odnosno, odmaraće. Le Talek je dobio bolan udarac kolenom u mišić. Nije ozbiljno, ali će pauzirati jer ga još boli. Odmaraće i Katai. Plavšić će putovati u Novi Pazar – otkrio je strateg Zvezde.
FOTO: Starsport Mnoge zanima status Aleksandra Kataija, s obzirom da se uveliko spekuliše da će napustiti klub.
– Odmaraće, a što se statusa tiče, ne znam. Nema ništa konkretno, za sada je status kvo.
– Što se drugih odlazaka tiče, krenula je hajka protiv stranaca. Mnogima izgleda fali loša Zvezda, kao kada smo gubili od Radničkog, a navijači spavali. Dva igrača maksimum će otići. Što se Huga tiče, nisam siguran da će otići. Katai i možda još neko, ali Hugo ne. Orlandić ostaje takođe – rekao je Božović i istakao da mu je Srđan Vujaklija vrlo interesantan igrač.
– Imamo kvalitet da i bez Huga i Kataija uzmemo titulu – poruka je Božovića.
FOTO: Starsport Jedan od igrača koji su veoma razočarali jeste i štoper Tomas Fibel.
– Mnogi veliki igrači se izgube na Marakani. Ona zahteva kvalitetne igrače. Imali smo promašaj sa Edsonom, greška koju smo napravili sa njim nas je najviše udaljila od Evrope jer smo izgubili šest meseci.
Božović je istakao da je vreme mnogo važno za sklapanje tima, a koje mu je ovog puta nedostajalo.
– Sve zavisi da li ću biti a Zvezdi, ali ekipa ne može da se napravi preko noći, a ovaj tim je maltene sklapan. Kasno su došli igrači. Izgledamo kao amateri, gledajući ostale ekipe i njihove pripreme. Ovo je kostur ekipe ali moramo praviti dopunsku selekciju na vreme. Što znači da tim moramo imati već u decembru – objasnio je crnogorski stručnjak.
Imao je i poruku za medije:
– Što se medija tiče, ovde ima mnogo niskih udaraca od strane onih koji ne dolaze na ovakve konferencije. A u današnje doba, i baba iz nekog sela može da piše i komentariše. Raduju me kritike ozbiljnih analitičara, iako ne prijaju. Ali one su uvek dobronamerne – zaključio je ‘Grof’ Božović.
Pripremili: Strahinja Nikolić i Stefan Smuđa
The post BOŽOVIĆ NAJAVIO VEĆE PROMENE U TIMU: O odlascima iz Zvezde i kritikama na račun njega i stranaca appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Pokrenuta je hajka protiv ove Zvezde

Izvor: RTS, 27.Avg.2016

Crvena zvezda ponovo (vredi li uopšte pričati "ponovo" ako se ponavlja čitavu deceniju) neće igrati evropska takmičenja. Tim koji ima veliki broj stranaca – iskusnih stranaca – prvo je poražen od Ludogoreca, a onda i od Sasuola, oba puta ubedljivo. Sve ovo generisalo je određeno nezadovoljstvo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.