BOŽOVIĆ IMA SREĆE: Kompletan tim na raspolaganju, slaviće se i jubilej u Zvezdinom taboru

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ IMA SREĆE: Kompletan tim na raspolaganju, slaviće se i jubilej u Zvezdinom taboru

Desni bek Zvezde igraće svoj 100. meč, a ocekuje se isti startni tim iz 154. ‘večitog’ derbija.

Samo pobeda je računica Crvene zvezde u Kruševcu, a kako saznaje HotSport zadatak da sruše Napredak ‘pod Bagdalom’ imaće isti tim koji je poražen nedavno u derbiju.
Imao je trener Božović plan da napravi neku izmenu, ali posle tri nedelje pauze iskusni levi bek Dušan Anđelkovic nije odmah spreman za težak ispit.
Ovo gostovanje može da bude ključno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u trci za odbranu titule, a svakako da će Marko Petković pamtiti grad Lazara po jubilarnom 100. meču za Crvenu zvezdu.
Desni bek polako završava misiju u crveno-belom dresu, pošto mu ugovor ističe u junu i njegov plan je da se preseli u Evropu.
FOTO: STARSPORT

The post BOŽOVIĆ IMA SREĆE: Kompletan tim na raspolaganju, slaviće se i jubilej u Zvezdinom taboru appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.