Izvor: HotSport.rs, 03.Nov.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BASKONIJA OSLABLJENA: Zvezdi olakšan posao (VIDEO)

Crvena zvezda igra meč petog kola Evrolige protiv Baskonije sutra od 19 časova u Kombank areni, a Španci na megdan crveno-belima dolaze oslabljeni za najboljeg igrača.
Naime, kako prenose lokalni mediji u Španiji, Andrea Barnjani još ima problema sa listom, zbog čega neće doći u Beograd:
– Tek je odradio dva treninga, ne želimo da rizikujemo i da ga ubacujemo odmah u tim, rekao je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sito Alonso, nakon čega je dodao da povreda nije teža, ali da ne žele da rizikuju.
Barnjani je ove sezone stigao u ekipu Baskonije, a pre toga je igrao u NBA ligi, u Torontu, Njujorku i Bruklinu. Zato i ne čudi to što je sa 21,5 poena po meču trenutno najbolji košarkaš Baskonije u Evroligi.
 
The post BASKONIJA OSLABLJENA: Zvezdi olakšan posao (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Izostanak Barnjanija se ne oseća

Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2016

Crvena zvezda u petak igra meč petog kola Evrolige u Kombank Areni protiv španske Baskonije, a trener Dejan Radonjić gostima prepušta ulogu favorita...Od kada je Dejan Radonjić na klupi crveno-beli su pobedili gotovo sve vrhunske španske klubove, Real, Barselonu, Valensiju, Kaha Laboral (današnju...

Nastavak na N1 televizija...

SPORT NA TV: Đoković i Zvezda ‘zvezde dana’

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 09:40

Pred nama je nekoliko veoma zanimljivih sportskih dešavanja... Od 14.00 počinju četvrtfinalni mečevi Mastersa u Parizu, a meč Novaka Đokovića protiv Marina Čilića trebalo bi da počne u 15.30.. Nakon toga, od 19.00 u beogradskoj Kombank areni, Crvena zvezda dočekuje ekipu Baskonije u okviru...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.