Asvel bez najboljeg igrača dočekuje Crvenu zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 10:23

Asvel bez najboljeg igrača dočekuje Crvenu zvezdu

Važan meč za srpski tim.

Košarkaše Crvene zvezde u utorak očekuje duel 20. kola Evrolige protiv Asvela. Crveno-beli će u Francuskoj pokušati da vežu treći trijumf u Evrolgii, čime bi se ozbiljno uključili u borbu za plej-in (plej-of).

Poznato je da trener Zvezde Janis Sferopulos ima pobleme sa nekoliko rovitih igrača uoči novog duplog kola Evrolige, ali ni Asvel nije bez problema.

Domaćin neće moći da računa na najveće ime u sastavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nanda de Koloa.

Prekaljeni bek se povredio 20. decembra protiv Armanija i propustio je već četiri utakmice elitnog klupskog takmičenja Starog kontinenta.

Nema sumnje da će crveno-belima zbog toga biti olakšan posao u duelu u kojem će na klupi Asvela debitovati novi trener Pjerik Pupe i iskusni kirlni košarkaš Dešon Tomas.

Duel 20. runde Evrolige je na programu u utorak u 20.30 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.