Alimpijević: Igrali smo koliko nam je dopušteno

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: "Igrali smo koliko nam je dopušteno"

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević kazao je da su njegovi izabranici večeras igrali onoliko koliko im je dozvolila ekipa moskovskog CSKA.

Šampion Srbije i regionalne ABA lige pretrpeo je peti evroligaški poraz ove sezone, pošto je na svom terenu kapitulirao pred moskovskim CSKA.

"Armejci" su slavili rezultatom 85:59 a trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević rekao je posle meča da je njegov tim igrao koliko mu je rival dozvolio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Mislim da smo igrali koliko nam je dopušteno. Video se jedan preveliki respekt prema ekipi CSKA koji ona zasluđuje. Međutim, to je uticalo na naše samopouzdanje jer smo promašili 10 slobodnih bacanja, 20 trojki i 23 šuta za dva poena. Imali smo 17 ofanzivnih skokova a nismo mogli da uđemo u realizaciju posle toga. Jednostavno, imate ekipu koja Teodosića zameni Rodrigesom i shvatite da tu nema velikog minusa", rekao je Alimpijević.

Crveno-bele već u petak očekuje novo iskušenje u Evroligi jer gostuju ekipi Olimpijakosa.

"Ono što mi definitivno moramo da uradimo jeste da izađemo iz ove serije i da se podignemo onako kako smo znali do sada jer nas posle Olimpijakosa očekuju iskušenja", dodao je Alimpijević.

Alimpijević se zahvalio navijačima na podršci koju su večeras pružili ekipi.

"Hteo bih da se zahvalim Zvezdinim navijačima koji su prepoznali težak momenat. Žao mi je što su imali prilike da gledaju naš loš dan", zaključio je trener crveno-belih.

Sledeću utakmicu Crvena zvezda mt:s igra u petak protiv Olimpijakosa u okviru 8. kola Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.