AKO ODE RAKIĆ: Zvezda ima novog napadača, pogodite ko je? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO ODE RAKIĆ: Zvezda ima novog napadača, pogodite ko je? (VIDEO)

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković jedan je od najtalentovanijih golmana Evrope, ipak ovog 18-godišnjeg momka iz Negotina ne krase samo dobri refleksi i odbrane, već i sjajna tehnika sa loptom. To znaju oni koji posećuju treninge i utakmice crveno-belih. Rajković odlično barata sa obe noge, a na severu se često može čuti razgovor Delija kako bi Zvezdina 95. mogla da igra i u napadu. Mi smo izdvojili da vam pokažemo par majstorija Rajkovića sa zagrevanja, kao i makazice u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stilu Pierluiđija Kaziragija.

hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


LIGA 1: Evijan beži sa dna, tri pobede domaćih


PRIMERA: Atletiko ubedljiv u derbiju (VIDEO)


VRATI SE, VRATI, SRCE NAM PATI: Navijači Junajteda poslali poruku Ronaldu





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajković i čuva i cepa mrežu: Zvezdin golman oduševio "delije" makazicama

Izvor: Blic, 27.Sep.2014

Mladi golman Crvene zvezde Predrag Rajković važi za jednog od najtalentovanijih čuvara mreže svoje generacije u Evropi, a poluvreme na meču svog kluba protiv Borca u Kupu iskoristio je da se oproba i u ulozi napadača...Rajković nije primio gol u prvih šest kola Jelen superlige, u Kupu ga je dostojno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.