ABA LIGA: Niko kao Luka Božić

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 10:56

ABA LIGA: Niko kao Luka Božić

Sjajna partija košarkaša Zadra.

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 19. kola ABA lige.

Košarkaši Zadra pobedili su na svom terenu ekipu Mege rezultatom 74:71 u 19. kolu regionalne lige. Božić je na terenu proveo 40 minuta, a za to vreme postigao je 20 poena i imao deset skokova i sedam asistencija. Krilni centar je imao indeks korisnosti 35.

Zadar se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli ABA lige sa 11 pobeda i osam poraza. Hrvatski tim će u narednom, 20. kolu regionalnog takmičenja, gostovati Crvenoj zvezdi 11. februara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Musa „kralj“ Evrolige u januaru!

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024

Košarkaš Real Madrida Džanan Musa proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) za januar u Evroligi.. Real je u januaru upisao pet pobeda i dva poraza i sačuvao je prednost od pet pobeda u odnosu na Barselonu na vrhu tabele Evrolige, a jedan od najzaslužnijih za to bio je upravo Musa.. On...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.