Božić srušio Megu, pa dobio MVP priznanje

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 10:45

Božić srušio Megu, pa dobio MVP priznanje

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 19. kola ABA lige, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Košarkaši Zadra pobedili su u utorak uveče na svom terenu ekipu Mege rezultatom 74:71 u 19. kolu regionalne lige.

Božić je na terenu proveo 40 minuta, a za to vreme postigao je 20 poena i imao deset skokova i sedam asistencija. On je imao indeks korisnosti 35.

Košarkaši Zadra se trenutno nalaze na petom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu na tabeli ABA lige sa 11 pobeda i osam poraza.

Zadar će u narednom, 20. kolu regionalnog takmičenja, 11. februara gostovati Crvenoj zvezdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ABA LIGA: Niko kao Luka Božić

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024

Sjajna partija košarkaša Zadra...Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 19. kola ABA lige...Košarkaši Zadra pobedili su na svom terenu ekipu Mege rezultatom 74:71 u 19. kolu regionalne lige. Božić je na terenu proveo 40 minuta, a za to vreme postigao je 20 poena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.