A sada i zvanično, Zvezda još jača! Partizane, uzalud si ga tražio, pa on diše za crveno-bele boje! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sada i zvanično, Zvezda još jača! Partizane, uzalud si ga tražio, pa on ''diše za crveno-bele boje''! (video)

Crvena zvezda danas i zvanično predstavila svoje najnovije pojačanje!

Informacije koje su ranije danas stigle iz Crne Gore, nedugo zatim su i ozvaničene.

Crvena zvezda je angažovala 18-godišnjeg napadača Zete iz Golubovaca Nikolu Krstovića, koji je sa šampionom Srbije potpisao četvorogodišnji ugovor, uz opciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << produženja na još godinu dana, ali će do kraja sezone ostati u Zeti kao pozajmljen igrač.

Ugovor je potpisao u društvu predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele, a potom je dao i prvu izjavu za klupski sajt.

''Došao sam u najveći klub u Srbiji. Jedva čekam da se priključim prvom timu Crvene zvezde i da što pre počnem sa radom. Narednih šest meseci provešću u Zeti na pozajmici i onda se u junu priključujem Zvezdi.







Puno mi je srce, dišem za crveno-bele boje, gledao sam svaku Zvezdinu utakmicu i želim što pre da zaigram. Od prvog meča davaću maksimum i nadam se da ću postići što više golova'', poručio je Krstović, koji je i neostvarena Partizanova želja od prošle godine.

Krstovićevu izjavu pogledajte u prilogu sa Zvezdinog zvaničnog YouTube kanala.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krstović iz Zete prelazi u Crvenu zvezdu

Izvor: RTS, 25.Feb.2019

Crnogorski 18-godišnji fudbaler Nikola Krstović pojačao je Crvenu zvezdu iz Zete, objavio je prvak Srbije. . Mladi napadač ostaće u Zeti do kraja sezone, a onda će se priključiti crveno-belima...On je danas u društvu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.