FOTO: Novi igrač u Zvezdi!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novi igrač u Zvezdi!

Talentovani crnogorski fudbaler Nikola Krstović potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Ostaje u Zeti do kraja sezone.

Foto: Screenshot/YouTube/FK Crvena zvezda

Fudbaler Zete, 18-godišnji Nikola Krstović danas je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Crnogorski mediji najavili su ga kao najtalentovanijeg igrača svoje zemlje, a šampion Srbije je potvrdio da je potpisao ugovor na četiri godine, s tim da će Krstović, koji je napadač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do kraja ove sezone ostati u Zeti iz Golubovaca (predgrađe Podgorice).

Na sajtu transfermarkt.co.uk piše da je njegova tržišna vrednost oko 360.000 evra.

"Došao sam u najveći klub u Srbiji. Jedva čekam da se priključim prvom timu Crvene zvezde i da što pre počnem sa radom. Narednih šest meseci provešću u Zeti na pozajmici i onda se u junu priključujem Zvezdi. Puno mi je srce, dišem za crveno-bele boje, gledao sam svaku Zvezdinu utakmicu i želim što pre da zaigram. Od prvog meča davaću maksimum i nadam se da ću postići što više golova", rekao je Krstović.

Pogledajte njegov prvi intervju za klupsku televiziju.



Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi potpis na ''Marakani'' - Želeo ga Partizan, dovela ga Zvezda! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019

Talentovani napadač postigao konačan dogovor sa crveno-belima!..Za Crvenu zvezdu prelazni rok još uvek nije završen!..Naime, prema informacijama koje ovog popodneva prenosi crnogorski ''cg-fudbal'', osamnaestogodišnji napadač Zete iz Golubovaca Nikola Krstović potpisao je četvorogodišnji ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.