Ceca Ražnatović napunila je danas 47 godina! Moglo je biti manje bolno!

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2020, 13:36

Ceca Ražnatović napunila je danas 47 godina! Moglo je biti manje bolno!

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je danas, 14. juna, 47 godina! Moglo je biti bolje, moglo je biti i manje bolno, ali ne želim da živim u prošlosti... Mnogo toga je ispunilo njenu 46. godinu i, na radost nje i njenih najbližih, može se reći da su to bili više nego lepi i radosni događaji.

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je danas, 14. juna, 47 godina, i upravo tim povodom sa folk zvezdom imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smo iskren razgovor. Mnogo toga je ispunilo njenu 46. godinu i, na radost nje i njenih najbližih, može se reći da su to bili više nego lepi i radosni događaji.

To se na njoj i vidi - sreća zbog događaja koji su se upisali na listu najlepših koje čovek može da zamisli i doživi, a iako bi zasigurno bilo lepše da 47. rođendan obeleži proslavom u krugu najdražih, ona ga slavi, kako u svom stilu, kroz osmeh kaže, "pod maskama".

Razgovor sa folk zvezdom u čijih je 47 godina stalo neverovatnih 19 albuma počeli smo pitanjem o rođendanskoj želji. I ona u ponoć zamisli želju, a ističe da se trudi da ima što je manje moguće onih pogrešnih.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.