Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

Izvor: Bor030.net, 25.Avg.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. P. (35) iz Jabukovca osumnjičenog da je 7. avgusta ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) sestričinu Draganu Jozeljić (53). Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, […] The post Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

MASAKR U JABUKOVCU: Pobio četvoro komšija zbog 500 evra?!

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2019

Uhapšen zločinac iz Jabukovca, Davor P. (35) priznao zločin i policijskim inspektorima rekao da je susede samo hteo da zaplaši i otme im novac. Deda Radovan: Ne verujem da je moj unuk ubica. On je miran dečko, povučen DAVOR P. (35) iz Jabukovca kod Negotina, uhapšen pod sumnjom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.