Policija još ne zna ni sa koje tribine je gađan Žarko Šešum

Izvor: Blic, 01.Feb.2012, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija još ne zna ni sa koje tribine je gađan Žarko Šešum

BEOGRAD - Srpska policija pregleda snimke svih kamera u Beogradskoj areni ne bi li utvrdili ko je za vreme polufinalne utakmice na Evropskom prvenstvu u rukometu Srbija - Hrvatska pogodio u desno oko našeg reprezentativca Žarka Šešuma.

Još nije poznato ni čime je naš reprezentativac pogođen - flašom, upaljačem ili novčićem.

- Analiziramo snimke sigurnosnih kamera iz Arene. Celokupna dešavanja, sve tribine u hali, na kojima je bilo 14.500 gledalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokrivene su video-nadzorom. Očekujemo da ćemo uskoro locirati ko je bacio sporni predmet - kažu za "Blic” u srpskoj policiji i podsećaju da sem tog incidenta nije bilo napada na Hrvate.

Pretpostavlja se da huligan nije gađao Šešuma, već da mu je meta bio selektor Hrvatske Slavko Goluža, ali je greškom pogodio našeg igrača. U tom trenutku, pored Šešuma je stajao reprezentativac Hrvatske Ivano Balić.

- Ne znam ni šta ga je pogodilo. Bilo je jezivo - rekao je Balić posle polufinalne utakmice.

Izgred srpskog huligana koji je Šešuma smestio u specijalnu ložu, umesto da na terenu pokaže svoje umeće, prema oceni našeg selektora Veselina Vukovića, možda je koštao i zlatnog odličja naše momke.

Povezane vesti: Istraga o batinanju dopisnice Bete tek posle napisa u novinama
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija istražuje ko je pogodio Šešuma

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2012

Policija analizira snimke iz Arene u pokušaju da utvrdi ko je pogodio rukometaša Žarka Šešuma u oko tokom utakmice Srbija - Hrvatska.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.