US Open: Srbi na glavnoj sceni

Izvor: S media, 01.Sep.2010, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Srbi na glavnoj sceni

Srpski igrači danas će okupirati najveći teniski stadion na svetu. U drugom kolu US Opena na terenu "Artur Eš" u centru pažnje biće Ana Ivanović i Janko Tipsarević.

Nekada najbolja teniserka sveta od 17 časova otvoriće današnji program na centralnom terenu Flešing Medouza u duelu protiv Kineskinje Jie Ženg, dok će Janko Tipsarević odigrati poslednji duel na stadionu i to protiv ljubimca domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << publike Endija Rodika.

Ivanovićeva će četvrti put u karijeri igrati protiv Ženg, koja je 21. nosilc na ovom US Openu. U dosadašnja tri duela, Kineskinja je slavila dva puta, poslednji put u Pekingu 2008. godine.

Janko Tipsarević treću put će igrati protiv Rodika, dosadašnji skor je 1:1. Zanimljivo je da su oba prethodna duela igrana na Vimbldonu. Rodik je bio bolji 2006, a Tipsarević 2008. godine.

Od 17 časova na terenu broj šest u prvom kolu ženskog dubla Bojana Jovanovski i Jelena Janković igraće protiv Japanki Krum i Morite. Jovanovski je eliminisana u prvom kolu singla od Ruskinje Rodionove, dok je Jankovićeva teškom mukom savladala Simonu Halep. Na terenu broj 16 Viktor Troicki zajedno sa Nemcem Bererom od 17 časova igra protiv Gonzalesa i Venture. Troicki je juče u singlu u najboljem meču dana eliminisan od svog velikog prijatelja Đokovića u pet setova.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.