Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajni zaradio poljubac i kaznu za parkiranje

Nakon druženja sa Aleksandrom Kolarovim i njegovom suprugom u jednom restoranu u Mančesteru, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su se uputili ka kolima, gdje ih je sačekalo neprijatno iznenađenje – kazna za nepropisno parkiranje.

Bastijan Švajnštajger se trudi da na njegov privatni život ne utiču teškoće na poslu, to jest u „Mančester junajtedu“, iz kojeg će najvjerovatnije otići u januaru.

U društvu supruge, srpske teniserke Ane Ivanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Švajni je otišao na ručak sa kolegom Aleksandrom Kolarovim i njegovom ženom.

Na putu od kola do restorana u Mančesteru, njemački fudbaler je dobio poljubac od Ane, ali je, kada su krenuli kući, Švajnija sačekalo neprijatno iznenađenje.

Šoferšajbnu njihovog crnog „rendž rovera“ je „krasila“ kazna zbog nepropisnog parkiranja.

Popularni njemački sportista i srpska teniserka su se vjenčali ljetos u Veneciji, najprije u Gradskoj skupštini (poznatoj i kao "Palazzo Cavalli"), a zatim su sudbonosno "Da" izgovorili i u crkvi.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.