Nisu platili parking: Ana i Švajni dobili kaznu!

Izvor: Svet, 12.Okt.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu platili parking: Ana i Švajni dobili kaznu!

Kako su oboje uzeli predah od borbi na terenu, bračni par Švajnštajger, Ana i Bastijan rešili su da uživaju sa prijateljima u opuštenoj šetnji po Mančasteru. Međutim, opušteni dan pokvarila je kazna koju je dobio nemački fudbaler.
Ana i Bastijan prošetali su gradom u Velikoj Britaniji sa srpskim fudbalerom i igračem “Mančastrer Sitija” Aleksandrom Kolarovim i njegovom suprugom Vesnom.
Švajnštajgerovi su se dovezli “Rendž Roverom” vrednim 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dolara, a dok su se oni šetali, potpuno su zaboravili na parking, pa ih je po povratku sa druženja s Aleksandrom i Vesnom, dočekala kazna na šoferšajbni.
Izgleda da se proslavljeni sportisti nisu mnogo potresli zbog kazne, te su samo bavili pogled na nju i krenuli put njihovog zajedničkog doma.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nisu platili parking: Ana i Švajni dobili kaznu!

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2016

Kako su oboje uzeli predah od borbi na terenu, bračni par Švajnštajger, Ana i Bastijan rešili su da uživaju sa prijateljima u opuštenoj šetnji po Mančasteru. Međutim, opušteni dan pokvarila je kazna koju je dobio nemački fudbaler...Ana i Bastijan prošetali su gradom u Velikoj Britaniji sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Švajni zaradio poljubac i kaznu za parkiranje

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016

Nakon druženja sa Aleksandrom Kolarovim i njegovom suprugom u jednom restoranu u Mančesteru, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su se uputili ka kolima, gdje ih je sačekalo neprijatno iznenađenje – kazna za nepropisno parkiranje...Bastijan Švajnštajger se trudi da na njegov privatni život...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.