Stiže snajka: Ana uskoro upoznaje Švajnštajgerove roditelje?!

Izvor: Svet, 10.Nov.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže snajka: Ana uskoro upoznaje Švajnštajgerove roditelje?!

Ana Ivanović dočekaće Novu godinu sa svojim dečkom Bastijanom Švajnštajgerom, i to u Minhenu, saznaje Kurir.
Ona će mu time uzvratiti što ju je već dvaput posetio u Beogradu – 10. oktobra i 6. novembra, kad su zajedno proslavili njen 27. rođendan. Osma teniserka sveta će odlaskom u Nemačku za praznike spojiti lepo i korisno, jer ubrzo će nastupiti period kad će svog dečka viđati samo preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Skajpa. Njoj već 5. januara počinju turniri u Australiji, gde će otići iz Minhena, a mesec dana kasnije će i Bastijan, koji je povređen, prema procenama lekara, startovati s treninzima.
Ana i Švajni su već isplanirali kako će izgledati njen boravak u Nemačkoj. Novu godinu će dočekati s prijateljima, a već 1. januara teniserka će se upoznati s Bastijanovim roditeljima na porodičnom ručku.
- Oni će najluđu noć proslaviti u domu fudbalera Bajerna, koji se nalazi u najelitnijem delu Minhena. To će biti prvi put od početka njihove veze da teniserka boravi kod svog dečka, nakon što je on već dva puta nju posetio u Beogradu i pošto su njeni roditelji imali priliku da se upoznaju s njim - priča dobro obavešteni izvor blizak porodici Ivanović.
Inače, kako našim, tako je i nemačkim medijima i dalje veoma zanimljiva ova tenisko-fudbalska ljubav, pa Ana i Bastijan pune stranice i tamošnje štampe. Iako su mnogi u prvi mah pomislili da je reč o marketingu zbog reklamne kampanje brenda čija su oboje zaštitna lica, njihova ljubav se ipak pokazala kao ona prava.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSTAJE OZBILJNO: Ana Ivanović putuje u Minhen da upozna Švajnijeve roditelje!

Izvor: Press, 10.Nov.2014

Ana Ivanović dočekaće Novu godinu sa svojim dečkom Bastijanom Švajnštajgerom, i to u Minhenu, saznaje Kurir. . Ona će mu time uzvratiti što ju je već dvaput posetio u Beogradu - 10. oktobra i 6. novembra, kad su zajedno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.