Srpsko finale, jedan čas iza ponoći i Sport klub: Ana i Jovana za trofej Montereja

Izvor: Blic, 06.Apr.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko finale, jedan čas iza ponoći i Sport klub: Ana i Jovana za trofej Montereja

Prvo srpsko finale na WTA turu odigraće Ana Ivanović i Jovana Jakšić, a uz direktan prenos samo na Sport klubu jedan čas iza ponoći moći ćete da budete svedoci istorijske borbe za trofej u meksičkom Montereju.

Uz kanale Sport kluba mogli ste da proživite čuveni Vimbldon i proboj na prvo mesto Novaka Đokovića 2011. godine, prvu titulu Viktora Troickog, Janka Tipsarevića i Bojane Jovanovski u karijeri, a sada možda i prvu titulu Jovane Jakšić.

Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su postavljali pitanje šta će se dogoditi kada Ana i Jelena budu okačile rekete o klin. Da li će tenis pasti u zaborav kao što je bilo pre nego što su se pojavile? Odgovor smo dobili na ovom turniru, dobili smo devojku koja igra gotovo identično kao Ana Ivanović, a sada će prvi put odmeriti snage sa njom u profesionalnoj karijeri.

U polufinalu, Jovana je savladala najstariju aktivnu teniserku, 42-godišnju Japanku Kimiko Date Krum (6:7(5), 6:4, 6:4) i zagarantovan joj je veliki skok sa 137. pozicije, što će joj mnogo olakšati ulazak u glavne žrebove narednih turnira. Na većini više neće morati da igra kvalifikacije.

Ana je pobedila Karolinu Voznjacki (7:6(5), 6:4) i to joj je već treća pobeda ove godine nad teniserkom koja je bila prva na svetu. Ana osvaja i ozbiljne bodove za trku za završni turnir sezone u Singapuru.

Ključ ovog meča biće servis i to da se Jovana ne uplaši velike pozornice, ali za sada nije pokazivala znake toga. Obe vole da brzo reše poene i biće ovo u svakom smislu atraktivan meč za gledanje.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.