POBEDNIK PLAĆA VEČERU: Ana i Jovana igraju prvo srpsko WTA finale

Izvor: Kurir, 06.Apr.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDNIK PLAĆA VEČERU: Ana i Jovana igraju prvo srpsko WTA finale

Anu Ivanović i Jovanu Jakšić u ponedeljak ujutru (01:00h) očekuje prvi međusobni duel u finalu WTA turnira u Montereju, a pobednik plaća večeru

MONTEREJ – Srpske teniserke Ana Ivanović i Jovana Jakšić igraće u prvom srpskom WTA finalu.

Dve dobre drugarice u ponedeljak ujutru (01:00h) očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << borba za titulu na turniru u Montereju, a pobednik plaća večeru.

"Jovana je sjajna devojka, u odličnoj je formi. Motiviše me kada vidim kako igra. Veoma sam srećna zbog nje, biće nam veoma zanimljivo u finalu. Pobednik plaća večeru", rekla je Ivanovićeva.

Ana igra svoje 18. finale i ima priliku da osvoji 13. titulu u karijeri, dok 20-godišnja Jovana debituje na velikoj sceni.

"Uzbuđenja sam zbog finala. Ana je jedna od mojih najboljih drugarica, ona mi je kao starija sesta. Mnogo sam srećna što ću igrati protiv nje. Navijala sam za nju u polufinalu", istakla je Jakšićeva.

Iako će im ovo biti prvi međusobni duel, dobro se poznaju jer su veoma dobre drugarice.

"Uvek je teškoigrati protiv drugarice, ali je važno izaći na teren i uživati. Ovo je njeno prvo finale, a ja sam uzbuđena što igram protiv zemljakinje. Nadam se dobrom meču da obe i da će ljudi uživati", zaključila je Ivanovićeva.

Posle velikog uspeha u Meksiku Jovana Jakšić će od ponedelja biti među 100 najboljih teniserki sveta.

Turnir u Montereju igra se za nagradni fond od 500.000 dolara.

“@JaksicJovana: @AnaIvanovic I guess I see you tomorrow! #girlsonfire pic.twitter.com/ovf8C53iZz” pobednik placa veceru

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA I JOVANA SE DOGOVORILE: Pobednik plaća večeru

Izvor: Kurir, 06.Apr.2014

Anu Ivanović i Jovanu Jakšić u ponedeljak ujutru (01:00h) očekuje prvi međusobni duel u finalu WTA turnira u Montereju, a pobednik plaća večeru..MONTEREJ – Srpske teniserke Ana Ivanović i Jovana Jakšić igraće u prvom srpskom WTA finalu...Dve dobre drugarice u ponedeljak ujutru (01:00h) očekuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.