Pobeda Ivanovićeve

Izvor: Beta, 10.Jun.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Ivanovićeve

BEOGRAD, 10. juna 2011. (Beta) - Teniserka Ana Ivanović plasirala se u petak u polufinale turnira u Birmingemu, pošto je danas u četvrtfinalu savladala Hrvaticu Mirjanu Lučić sa 6:3, 6:4.

Ivanović je postavljena za drugog nosioca na turniru, a u polufinalu je očekuje meč protiv četvrtog nosioca, Slovakinje Danijele Hantuhove.

Srpska i slovačka teniserka do sada su igrale pet puta i Ivanovićeva je zabeležila četiri pobede.

Turnir u Birmingemu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara, a pobednica će osvojiti 280 WTA bodova i ček na 37.000 dolara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana sigurna u Bimingemu

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2011

Ivanović dobila Hrvaticu Lučić 6:3, 6:4, i plasirala se u polufinale turnira u Birmingemu. U prvom setu Ana igrala bolje..

Nastavak na Sportske.net...

Ana u polufinalu Birmingema

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2011

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale WTA turnira u Birmingemu, gde će odmeriti snage sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom...Ana je u četvrtfinalnom duelu bez prevelike muke savladala Hrvaticu Mirjanu Lučić rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:4...Srpkinja će u polufinalnom susretu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ivanović u polufinalu turnira u Birmingemu

Izvor: Politika, 10.Jun.2011

BIRMINGEM – Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale WTA turnira u Birmingemu, pošto je danas u četvrtfinalu savladala Mirjanu Lučić iz Hrvatske sa 6:3, 6:4...Drugi reket Srbije je brzom i efektnom igrom napravila veliki korak ka završnici turnira...Ivanović je u prvom delu meča...

Nastavak na Politika...

Nova pobjeda Ivanovićeve za polufinale

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2011

BIRMINGEM - Teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u polufinale turnira u Birmingemu, pošto je u četvrtfinalu savladala Hrvaticu Mirjanu Lučić sa 6:3, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ivanović - Hantuhova (subota, 13h)

Izvor: B92, 11.Jun.2011, 01:20

Ana Ivanović odlično igra ove nedelje na teniskom turniru u Birmingemu i u subotu u polufinalu igra potiv Slovankinje Danijele Hantuhove...Srpska teniserka je na putu do polufinala pobedila Gruzijku Anu Tatašvili (6:1, 6:0), Kanađanku Rebeku Marino (6:3, 6:2) i Hrvaticu Mirjanu Lučić (6:3, 6:4)...Meč...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.