Ivanovićeva u polufinalu, sledi Hantuhova!

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva u polufinalu, sledi Hantuhova!

Ana Ivanović je u polufinalu Birmingema. Ona je savladala hrvatsku teniserku Mirjanu Lučić sa 2:0 (6:3, 6:4).
Drugi reket Srbije je brzom i efektnom igrom napravila veliki korak ka završnici turnira. Ivanović je došla do brejka u osmom gemu (5:3), da bi zatim svojim servisom povela sa 1:0.
Naša teniserka je dominirala i na početku drugog seta kada je odmah oduzela servis protivici. Lučić je uzvratila istom merom, a brejk „klackalica” je nastavljena i u naredna dva gema (2:2).
Ivanović je definitivno preuzela konce igre brejkom u devetom gemu, a zatim je na svoj servis iskoristila prvu meč loptu.
Bivši prvi reket sveta sastaće se u borbi za finale sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom koja je bila bolja od Amerikanke Elison Riske rezultatom 6:2, 6:4.
U dosadašnjih pet međusobnih duela protiv Hantuhove, Ana Ivanović je uspešnija i vodi sa 4:1.
Turnir u Birmingemu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.