OBEĆAVAJUĆE Ana munjevito krenula u Vuhanu, Dulgeru osvojila samo četiri gema

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEĆAVAJUĆE Ana munjevito krenula u Vuhanu, Dulgeru osvojila samo četiri gema

Ana Ivanović sjajno je startovala na turniru u Vuhanu pošto je za tačno 75 minuta savladala rumunsku teniserku Aleksandru Dulgeru sa 6:1, 6:3.

Ivanovićeva je deveti nosilac na takmičenju koje se održava u Kini, pa je bilo jasno da Dulgeru ima male šanse da napravi iznenađenje. Rumunka je napravila brejk na samom početku susreta, ali srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstavnica zatim tri puta u nizu oduzela servis protivnici, povezala šest gemova i osvojila prvi set.

Za pravo čudo, Dulgeru je uspela da dva puta sačuva svoj prvi udarac na startu druge deonice, ali je vrlo brzo dopustila Ivanovićevoj da preuzme kontrolu, još jednom naniže tri brejka, te uz jedan pretrpljeni do kraja privede priču u prvom kolu Vuhana kraju.

Ana će, sve su prilike, imati vrlo težak zadatak već u drugoj rundi ovog turnira, jer će igrati protiv neugodne Medison Brengl sa kojom je trebala da se sastane u Lincu ove godine, ali je naša teniserka predala susret. Amerikanka je na startu Vuhana bila bolja od Dominike Cibulkove, koja je Ivanovićevu izbacila pre četiri dana u Tokiju, sa 6:3, 6:4.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od sjaja do očaja i nazad: Jankovićeva preko Votson do drugog kola Vuhana

Izvor: Blic, 28.Sep.2015

Jelena Janković uspela je da se plasira u drugo kolo turnira u Vuhanu pošto je savladala teniserku iz Velike Britanije Heder Votson sa 6:3, 2:6, 6:3...Jelena je uspela da trijumfuje posle 137 minuta igre i velikih oscilacija. Prvi set je odigrala prilično dobro, drugi veoma loše, dok je u trećem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.