Ana sigurna na startu Vuhana

Izvor: B92, 28.Sep.2015, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana sigurna na startu Vuhana

Ana Ivanović uspešno je startovala na turniru u Vuhanu, pošto je u dva seta savladala Aleksandru Dulgeru – 6:1, 6:3.

Srpkinji je bilo potrebno 75 minuta igre da porazi Rumunku, oduzevši rivalki servis šest puta na putu do pobede.

Nije dobro krenulo po najbolju srpsku teniserku, jer je Dulgeru otvorila duel brejkom, ali je Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekspresno odgovorila, napravila tri vezana brejka i za samo 25 minuta stigla do vođstva u setovima.

Nastavila je Ana u istom ritmu i u nastavku, Rumunka je u prva dva gema izvukla, spasavši tri brejk prilike, ali joj nije bilo spasa u petom.

Ivanović je sa nova dva uzastopna brejka najavila lagani trijumf, Dulgeru je uspela da vrati jedan, da bi Ana, nedugo zatim, prvu set/meč loptu pretvorila u plasman u drugo kolo.

Ona će u šesneastini finala igrati sa Amerikankom Medison Brengl, koja je u prvoj rundi eliminisala Slovakinju Dominiku Cibulkovu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBEĆAVAJUĆE Ana munjevito krenula u Vuhanu, Dulgeru osvojila samo četiri gema

Izvor: Blic, 28.Sep.2015

Ana Ivanović sjajno je startovala na turniru u Vuhanu pošto je za tačno 75 minuta savladala rumunsku teniserku Aleksandru Dulgeru sa 6:1, 6:3...Ivanovićeva je deveti nosilac na takmičenju koje se održava u Kini, pa je bilo jasno da Dulgeru ima male šanse da napravi iznenađenje. Rumunka je napravila...

Nastavak na Blic...

Ana sigurna na startu Vuhana

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2015

Ana Ivanović uspješno je startovala na turniru u Vuhanu, pošto je u dva seta savladala Aleksandru Dulgeru – 6:1, 6:4...Srpkinji je bilo potrebno 75 minuta igre da porazi Rumunku, oduzevši rivalki servis šest puta na putu do pobjede...Nije dobro krenulo po najbolju srpsku teniserku, jer je Dulgeru...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.