Nisu stigli ni jagode da pojedu: Ana furiozna na startu Vimbldona, Janko ispao u tri seta

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu stigli ni jagode da pojedu: Ana furiozna na startu Vimbldona, Janko ispao u tri seta

Ivanovićeva za sat vremena preslišala Kineskinju Fan Su, a Tipsarević koji prošle godine nije igrao zbog povrede, u prvom kolu izgubio od Granoljersa

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović očigledno se dobro se spremila za ono što je čeka na Vimbldonu, pošto je na startu londonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << grend slem turnira u dva seta pregazula Kineskinju Jifan Su sa 6:1, 6:1.

Za razliku od nje, Janko Tipsarević se posle prošlogodišnje pauze, neće baš po lepom sećati povratka na Vimbldon.

Ivanovićeva se nije ni pošteno oznojila u duelu sa trenutno 176. igračicom na WTA listi koja je ove godine debitovala u seniorskoj konkurenciji na Vimbldonu. Kao i mnogo puta ove godine, i danas ju je sa tribina bodrio Bastijan Švajnštajger.

Meč na terenu broj tri trajao je samo 61 minuta, tako da je srpska teniserka uspela da uštedi snagu i energiju za ono što je čeka u nastavku takmičenja.

Sledeći rival Ivanovićeve na vimbldonskoj travi biće Amerikanka Betani Matek-Sends koja je u prvom kolu bila bolja od Belgijanke Alison van Ujtvank.

Njih dve do sada su igrale dva puta, a obe imaju po jednu pobedu.

Manje sreće od Ivanovićeva imao je Janko Tipsarević koji je na Vimbldonu ranije uvek igrao veoma dobro. Ipak, duga pauza zbog zdravstvenih problema ostavila je traga.

Srpski teniser izgubio je u prvom kolu od Španca Marselja Granoljersa u tri seta – 6:3, 6:4, 6:2. Granoljers je bio bolji u svim elementima igre danas na terenu broj sedam i sada ga u drugom kolu očekuje Argentinac Leonardo Majer.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Otkrivena tajna: Na Serenine igre prošle godine u Vimbldonu uticao emotivan raskid

Izvor: Blic, 30.Jun.2015, 09:32

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams po mnogima je i sada favorit broj jedan da osvoji titulu na Vimbldonu. Amerikanka je dobro počela takmičenje, pobedom nad Ruskinjom Margaritom Gasparjan, 6:4, 6:1, ali jun 2014. za mnoge je ostao misterija, jer niko nije znao odgovor šta se sa njom dešavalo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.