Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON 2015: Janko poražen na startu

Naš prvi predstavnik na ovogodišnjem izdanju Vimbldona Janko Tipsarević nije uspeo da prebrodi prvu prepreku pošto je već na startu turnira poražen od Španca Marsela Granoljersa sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 6:2.

U meču koji je trajao dva sata i 17 minuta španski teniser je bio bolji u svim segmentima igre, bolje je servirao, imao je manje grešaka, a po broju direktno osvojenih poena bio je izjednačen sa Jankom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iako je izraziti defanzivac.
Takođe Granoljers je iskoristio gotovo polovinu svojih prilika za brejk (5/11), dok je Tipsarević imao katastroflan učinak (1/9), ali deo zasluga za takav skor ima svakako i Granoljers koji je servirao najbolje kada je bilo najpotrebnije.
Ipak ovo nije i kraj Vimbldona za našeg tenisera pošto će u paru sa Indijcem Bupatijem pokušati da što dalje dogura u dublovima, a prvi protivnici će im biti Australijanci Hjuit i KOkinakis.
The post VIMBLDON 2015: Janko poražen na startu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon: Kraj za Janka!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2015

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u drugo kolo Vimbldona. Nekada igrač iz Top 10 poražen je na startu najprestižnijeg turnira na planeti od Španca Granoljersa Pujola 3:0 (6:3, 6:4, 6:2)...Duga povreda i odsustvo sa terena skoro godinu i po još ostavljaju traga na našem teniseru,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Prvi srpski poraz: Granoljers prejak na startu za Tipsarevića

Izvor: Blic, 29.Jun.2015

Janko Tipsarević je prvi od srpskih predstavnika izašao na travu Vimbldona i prvi je završio učešće na trećem grend slemu sezone. Od njega je bio bolji Španac Marsel Granoljers, 6:3, 6:4, 6:2...Meč na terenu broj sedam trajao je 140 minuta i ni u jednom trenutku nije delovalo da će Tipsarević,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.