Jankovićeva prva na Filip Šatrijeu, zatim Ana, Lajović protiv Zopa na terenu 14

Izvor: Blic, 28.Maj.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva prva na "Filip Šatrijeu", zatim Ana, Lajović protiv Zopa na terenu 14

U četvrtak na Rolan Garosu u singl konkurenciji istrčaće tri srpska predstavnika - Jelena Janković, Ana Ivanović i Dušan Lajović, dok će na teren izaći i prvi teniser sveta Rafael Nadal, kao i peti nosilac David Ferer.

Jelena Janković će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prva odigrati svoj duel protiv Japanke Kurumi Nare u 11 časova na "Filip Šatrijeu", dok će Ana Ivanović na istom terenu odmeriti snage sa Elinom Svitolinom iz Ukrajine od 17 časova.

Jedini u muškoj konkurenciji iz Srbije istrčaće Dušan Lajović koji od 14 časova igra protiv estonskog tenisera Jirgena Zopa na igralištu 14.

Od glavnih favorita, Rafael Nadal će odmah nakon Ane na "Filip Šatrijeu" igrati protiv Dominika Tima, a njegov sunarodnik David Ferer biće na prvi na "Suzan Lenglanu" od 11 sat protiv Simonea Bolelija iz Italije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.