Pariz, dan četvrti: Samo Đoković na terenu

Izvor: RTS, 28.Maj.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz, dan četvrti: Samo Đoković na terenu

OD srpskih predstavnika u singlu na Rolan Garosu na teren će u sredu samo Novak Đoković. Drugi teniser sveta za protivnika ima domaćeg igrača Žeremija Šardija, a njihov duel je drugi po rasporedu na centralnom terenu. Program počinje u 11 časova.

Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jedini srpski predstavnik koji će četvrtog dana Rolan Garosa izaći na teren. Drugi teniser sveta u drugom kolu igra protiv domaćeg igrača Žeremija Šardija. Ovaj meč je drugi na programu na centralnom terenu „Filip Šatrije".

"Uvek je izazov u Parizu igrati sa domaćim teniserom. Zabeležio je veliku pobedu nad Federerom u Rimu i siguran sam da će biti motivisan da odigra najbolje što može. Ali ja sam u dobroj formi i nadam se da će se to videti", rekao je Đoković, koji u dosadašnjih osam mečeva sa Šardijem nije izgubio nijedan set. Francuz je trenutno 42. na svetu.

Osim Đokovića u singlu, troje srpskih predstavnika u dublu igra danas svoje mečeve. Jelena Janković u paru sa Alisom Klejbanovom igra protiv dve Olge - Savčuk i Govorcove. Bojana Jovanovski i Darija Zurak za protivnice imaju Veru Duševinu i Saisai Ženg.

Takmičenje počinje i Nenad Zimonjić, koji sa Danijelom Nestorom igra sa Metjuom Ebdenom i Dmitrijem Tursunovim.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.