Istorijski uspeh! Srbija u finalu Fed kupa! Ana i Jelena pobedile Ruskinje!

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski uspeh! Srbija u finalu Fed kupa! Ana i Jelena pobedile Ruskinje!

Srbija se pobedom nad Rusijom u Moskvi sa 3:1 po prvi put u istoriji plasirala u finale FED kupa. Srpske teniserke su bile brilijantne, a naš tim je poveo preko Jelene Janković, koja je pobedila Anastasiju Pavljučenkovu sa 6:4, 6:3, dok je potom Svetlana Kuznjecova bila bolja od Ane Ivanović sa 6:2, 6:2, 6:4.
Ana Ivanović je u prvom meču drugog dana bila bolja od Anasatsije Pavljučenko i donelo vođstvo od 2:1. Jelena Janković je pobedom nad Svetlanom Kuznjecovom sa 2:0, po setovima 6:1, 6:4, donela poslednji poen za Srbiju. Srbija je tako savladala Rusiju sa 3:1 i igraće prvi put za trofej.
Naša reprezentacija 3. i 4. novembra biće gost prošlogodišnjeg pobednika Češke, koja je u polufinalu kod kuće pobedila Italiju. Ana i Jelena su danas blistale na šljaci moskovske dvorane 'Megasport', kao kada su ne tako davno bile prvoplasirane na listi.
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.