Idemooo! Fantastična Ana osvojila titulu u Oklandu!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idemooo! Fantastična Ana osvojila titulu u Oklandu!

Srpska teniserka na savršen način počela novu sezonu, pobedila je u finalu Venus Vilijams, zaradila 43.000 dolara i 280 WTA bodova.

Ana Ivanović slavi sa svojim timom posle pobede nad Venus

 

Prvo pa - muško! Srpska teniserka Ana Ivanović je na savršen način počela novu sezonu, pobedom nad sedmostrukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Grend Slem šampionkom Venus Vilijams sa 2:1 u setovima (6:2, 5:7, 6:4) i osvajanjem ASB Classic-a u Oklandu, na Novom Zelandu. Meč je trajao dva sata i 19 minuta.

 

"Kakav tim! Kakva pobeda! Kakav trofej! Idemoooooo :) #srbija #ponos #pobeda :)))", napisala je Ana na svom tviter profilu i objavila sliku sa svojim timom kako sa tri prsta proslavlja veliki trijumf nad američkom teniserkom.

 

Turnir u Oklandu igran je za nagradni fond od 250.000 dolara, a srpskoj teniserki je pripalo 43.000 dolara i 280 WTA bodova.

 

Ana Ivanović, 13. teniserka sveta, osvojila je 12. titulu u karijeri, a prvu još od novembra 2011. godine kad je trijumfovala na Baliju.

 

Vilijams, 47. teniserka na WTA listi, u Oklandu je igrala na prvom turniru od septembra, a to joj je bilo prvo finale od oktobra 2012. godine, kada je na turniru u Luksemburgu osvojila titulu.

Ivanović i Vilijams su do sada igrale devet mečeva, a srpska teniserka je došla tek do druge pobede karijeri. Prethodno su poslednji meč igrale na turniru u Majamiju, 2012. godine, kada je pobedila Amerikanka sa 6:7, 6:2, 6:2.

  Čestitke stižu sa svih strana

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Idemooo! Fantastična Ana osvojila titulu u Oklandu!

Izvor: Dzungla.org, 04.Jan.2014

Srpska teniserka na savršen način počela novu sezonu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.