Ceo svet gledao u prelepu Srpkinju: Ana Ivanoć na dodeli Oskara, koji je razlog? FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 11:23

Ceo svet gledao u prelepu Srpkinju: Ana Ivanoć na dodeli Oskara, koji je razlog? FOTO

Bivša teniserka Ana Ivanović prisustvovala je 96. dodeli Oskara u Los Anđelesu, a za tu priliku je ponela toaletu koja odiše čistom elegancijom.

Naša sportistkinja je crvenim tepihom prošetala u žutoj toaleti, a društvo joj je pravio suprug, bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Stropoštala se u štiklama od 20 cm, pa postala senzacija – pad je "oborio" mreže FOTO/VIDEO >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sudeći prema Švajnštajgerovoj izjavi za medije, par se na dodeli Oskara pojavio iz poslovnih razloga.

"Moja supruga je danas ovde. Ona mora da radi, da tako kažem, a ja sam samo pratnja koja se sasvim dobro uklopila", piše Indonewyork.com.

Fijasko na dodeli Oskara, o ovim kreacijama će se dugo pričati – jer bodu oči FOTO

S obzirom na to da je Ivanovićeva ambasadorka luksuzne kuće satova koja je bila jedna od gostiju 96. dodele prestižnih nagrada, onda nije iznenađujuće što se naša proslavljena teniserka pojavila u ovakvom izdanju.

Fotografije slavnog para pogledajte u nastavku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šokantno izdanje Kanjeove bivše: "Najgore obučena žena" FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024

Ponela je titulu "najgore obučene i veoma neprijatne pojave" na 32. godišnjoj zabavi Fondacije Eltona Džona...Glumica i nekadašnja devojka Kanjea Vesta, Džulija Foks, nastavlja da pomera granice svojim šokantnim modnim izborom. Iako nije prisustvovala 96. dodeli Oskara, izazvala je opštu pometnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.