Ana osvetila Jelenu za četvrtfinale Madrida

Izvor: JavneVesti.com, 09.Maj.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana osvetila Jelenu za četvrtfinale Madrida

Ivanovićeva savladala Ruskinju Pavljučenkovu, prepustivši joj svega tri gema

 
 
Ono u čemu nije uspela Jelena Janković, jeste Ana Ivanović! Srpska teniserka savladala je Anastasiju Pavljučenkovu u dva seta, rezultatom 6:1, 6:2 i plasirala se u četvrtfinale turnira u Madrid.
 
 
Ivanovićeva je potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << nadigrala Ruskinju koja se do sinoć kasno borila sa Jankovićevom. Naredni meč Ana igra protiv Simone Halep, koja je savladala Nemicu Sabinu Lisicki sa 2:1 u setovima – 5:7, 6:3, 6:2.
 
Srpkinja je uspela tri puta da oduzme servis Ruskinji u prvom setu. Povela je najpre 2:0, Pavljučenkova je uspela da vrati jedan brejk, ali naredna dva puta nije uspela da sačuva svoj servis. Ana je odličnim riternima prebacila pritisak na nenaspavanu Ruskinju, a uspevala je i da da izgradi pozicije za vinere – pa čak i da veže deset poena u seriji. Posle 32 minuta iskoristila je prvu set loptu.
 
Ana je nastavila sa ubedljivom igrom i u narednom setu, kada je u trećem gemu napravila prvi brejk, a potom i u sedmom. Sve je išlo na ruku našoj teniserki, tako da se pobeda nije dovodila u pitanje.
 
Ivanoviceva   bi u petak na teren trebalo da izađe oko 15 časova.
 
 
 

Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MADRID: Simona zaustavila Anu!

Izvor: Mondo, 09.Maj.2014

U četvrtfinalu Madrida, 2:6, 2:6.

Nastavak na Mondo...

Madrid: Ani lekcija od Halepove

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2014

Posle blistave igre protiv Ruskinje Pavljučenkove, Ivankovićeva odlično počela i duel sa Rumunkom, povela 2:0 u gemovima i odjednom stala - 2:6, 2:6!.. Stigao je umor: Ana Ivanović.. .. ..Ana Ivanović nije uspela da za manje od 24 časa ostvari dve pobede na turniru u Madridu (šljaka, nagradni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.