Izvor: TvojPortal.com, 13.Okt.2012, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana izgubila u Lincu

Tvoj portal
Najbolje plasirana srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je od Belgijanke Kirsten Flipkens četvrtfinalni meč WTA turniru u Lincu sa 6:4, 6:0.
Meč je trajao sat i četiri minuta, a Ana je drugi set izgubila bez osvojenog gema u prvom međusobnom meču ove dve teniserke.


Belgijanka koja je trenutno 66. na WTA listi dobila je prvi set sa 6:4, napravila brejk više od Ane, a set >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je trajao 41 minut. Flipkens je bila sigurnija na prvom servisu u prvom setu.
Belgijanka je već u prvom gemu drugog seta uspela da napravi brejk i povede sa 1:0, a onda i spase brejk loptu, potvrdi brejk. Igra srpske teniserke se potpuno raspala u nastavku meča pa je Flipkens osvojila i naredna četiri gema i posle dvadesetak minuta igre dobila je prvi set sa 6:0.
Ana je u osmini finala pobedila Nemicu Andreu Petković sa 6:4, 6:3.

Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.