Ana i Novak ostavili otiske ruku u Avalskom tornju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2010, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Novak ostavili otiske ruku u Avalskom tornju

BEOGRAD - Srpski teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković ostavili su otiske ruku u betonu na Avalskom tornju.

Ana i Novak su, među mnogobrojnim građanima, koji su pomogli izgradnju ovog tornja, prenosi RTS.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da ostavim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoj otisak ovde. Nadam se da će jednog dana ovde moja deca, moji unučići moći to da vide", rekla je Ana Ivanović.

"Prošli put, kada smo posetili Avalu, ovde su bile ruševine i bio je podignut samo kamen temeljac, tako da pričinjava zaista veliko zadovoljstvo da kao Beograđanin vidim da se toranj povratio u punoj snazi i da je simbol Beograda koji je izuzetno važan za naš grad", rekao je Novak Đoković.

Ana i Novak, u novembru 2005. godine odigrali su humanitarni meč, a prikupljeni novac iskorišćen je za izgradnju tornja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otisci Ane i Novaka na Avalskom tornju

Izvor: RTS, 01.Feb.2010

Drugi najuspešniji teniser sveta Novak Đoković i najlepša teniserka Ana Ivanović ostavili otiske ruku u betonu na Avalskom tornju. Ana i Novak, su među mnogobrojnim građanima, koji su pomogli izgradnju simbola Beograda...Ana i Novak, posle jednog meča, plasirali su se na novu "AT listu", tačnije...

Nastavak na RTS...

Otisci Ane i Novaka na Avalskom tornju

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2010

Srpski teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković ostavili su otiske ruku u betonu na Avalskom tornju...Ana i Novak su, među mnogobrojnim građanima, koji su pomogli izgradnju ovog tornja, prenosi RTS..."Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da ostavim svoj otisak ovde. Nadam se da će jednog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ana i Nole na Avalskom tornju

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2010, 09:14

Drugi najuspešniji teniser sveta Novak Đoković i najlepša teniserka Ana Ivanović ostavili otiske ruku u betonu na Avalskom tornju. Ana i Novak su tako našli na "AT“ listi među mnogobrojnim građanima, koji su pomogli izgradnju simbola Beograda.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.