Ana furiozno do treće runde

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana furiozno do treće runde

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Majamiju, pošto je deklasirala omalenu Loren Dejvis iz SAD sa 6:1, 6:1.

Ana je bila superiorna od početka do kraja meča i za nešto više od sata okončala je posao u duelu sa 20-godišnjom Amerikankom.

Ivanovićeva će se za plasman u četvrtu rundu boriti sa osvajačicom Indijan Velsa Flavijom Penetom, koja je dobila Olgu Govorcovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u dva seta.

Ivanovićeva je jedina od srpskih predstavnika igrala u četvrtak, a u petak bi na teren trebalo da izađu Novak Đoković, koji igra sa Žeremijem Šardijem, kao i Jelena Janković, koja za rivalku ima Varvaru Lepčenko.

Ana je odlično počela meč, već u drugom gemu stvorila je tri vezane brejk šanse – realizovala je poslednju, a onda je lako osvojila gem na svoj servis i povela je sa 3:0.

Srpska teniserka nastavila je u istom ritmu, ponovo je iskoristila poslednju od tri vezane brejk šanse, a onda je lagano osigurala još jedan brejk i praktično je rešila prvi set (5:0).

Protivnici je Ivanovićeva prepustila jedan gem do kraja prvog seta, ali je vrlo brzo nastavila tamo gde je stala i u prva dva gema drugog seta Ana je izgubila samo dva poena.

Ana je povela i sa 3:0, a onda je imala jedini manji pad, kada je Dejvis napravila brejk. Međutim, Ivanovićeva je napravila novi brejk, a potom je spasla dve brejk lopte i povela sa 5:1, da bi ubrzo i okončala meč.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović u trećem kolu turnira u Majamiju

Izvor: Beta, 20.Mar.2014

MAJAMI, 20. marta 2014. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Majamiju, pošto je u četvrtak savladala Amerikanku Loren Dejvis sa 2:0 u setovima (6:1, 6:1)...Meč je trajao sat i tri minuta...Ivanovićeva će u trećem kolu igrati protiv pobednice duela izmedju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.