Ana Ivanović u osmini finala

Izvor: Studio B, 30.Jun.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u osmini finala

Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se osminu finala turnira u Vimbldonu, pošto je savladala Nemicu Juliju Gerges sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Ivanovićeva je kao 14. nosilac opravdala ulogu favorita u meču sa 22. nosiocem na turniru.   Ivanovićeva je u prvom setu prepustila inicijatuivu protivnici, koja je posle 3:2, napravila brejk i povela sa 4:2, što je bilo dovoljno da mirno uđe u završnicu ovog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << igre.   

Drugi set je bio sličan prvom, ali su uloge bile obrnute. Ivanovićeva je povela sa 4:2 i 5:2, Gerges je smanjila na 5:3, a teniserka Srbije na svoj servis došla do odlučujećeg gema.   

U trećem setu početak je bio izjednačen, onda je Ivanovićeva brejkom povela sa 3:2, a odličnim servisima osigurala je sigurnu završnicu i plasman u naredno kolo.   Ivanovićeva će naredni meč igrati sa pobednicom duela Slovakinje Jane Cepelove 178. na WTA listi i drugog nosioca turnira Viktorije Azarenke iz Belorusije.   

Ukupni nagradni fond turnira je 16.060.000 funti.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.