Ana Ivanović grabi prema finalu

Izvor: Glas javnosti, 30.Jun.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović grabi prema finalu

VIMBLDON - Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se danas u četvrtfinale turnira u Vimbldonu, pošto je savladala Nemicu Juliju Gerges sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Ivanovićeva je kao 14. nosilac opravdala ulogu favorita u meču sa 22. nosiocem na turniru.

Ivanovićeva je u prvom setu prepustila inicijatuivu protivnici, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << posle 3:2, napravila brejk i povela sa 4:2, što je bilo dovoljno da mirno uđe u završnicu ovog dela igre.

Drugi set je bio sličan prvom, ali su uloge bile obrnute. Ivanovićeva je povela sa 4:2 i 5:2, Gerges je smanjila na 5:3, a teniserka Srbije na svoj servis došla do odlučujećeg gema.

U trećem setu početak je bio izjednačen, onda je Ivanovićeva brejkom povela sa 3:2, a odličnim servisima osigurala je sigurnu završnicu i plasman u naredno kolo.

Ivanovićeva će naredni meč igrati sa pobednicom duela Slovakinje Jane Cepelove 178. na WTA listi i drugog nosioca turnira Viktorije Azarenke iz Belorusije.

Ukupni nagradni fond turnira je 16.060.000 funti.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović u četvrtfinalu

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jun.2012

BEOGRAD, 30. juna 2012. (Beta) - Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se u subotu u četvrtfinale turnira u Vimbldonu, pošto je savladala Nemicu Juliju Gerges sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4)... BEOGRAD, 30. juna 2012. (Beta) - Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se u subotu u četvrtfinale turnira...

Nastavak na NaDlanu.com...

VIMBLDON: Furiozan finiš Ane Ivanović doneo plasman u osminu finala

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2012

Srpkinja savladala Juliju Gerges u tri seta 3:6, 6:3, 6:4 i prošla među 16 najboljih igračica na najprestižnijem teniskom turniru

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.