Ana Ivanović bira venčanicu u Parizu

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović bira venčanicu u Parizu

Iako od objavljivanja da se tajno udala za Bastijana Švajnštajgera naša teniserka od novinara beži ko đavo od krsta, Tviter ju je odao.

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da šeta pariskom ulicom Faubourg Saint-Honore, u kojoj se nalaze prestižni saloni venčanica.

Dok svetski mediji bruje o njihovom tajnom venčanju, ona ćuti i šopinguje.

“Trenutno mislim samo na jedno, a to je kupovina”, napisala je Ana ispod fotografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pokazujući da u Gradu svetlosti uživa, potpuno.

Mnogi se pitaju zašto je Ivanovićevoj pored toliko kvartova baš ova ulica privukla pažnju, a odgovor leži upravo u radnjama sa svadbenim haljinama svih poznatih kreatora, koje su smeštene na jednom mestu. Ovo je jedna od najmodernijih i najluksuznijih ulica na celom svetu, a vodeća modna imena se bukvalno tuku ko će imati atelje u njoj. Iako nije želela da otkrije koje salone je posetila, sasvim je izvesno da je u toj ulici mogla da nađe venčanicu o kakvoj svaka mlada mašta.

Svetski mediji su u nekoliko navrata objavili da su teniserka i fudbaler formalno izgovorili sudbonosno “da“ u krugu najbližih članova porodice, te da je velika svadbena ceremonija planirana za jul u Beogradu.

Jedno je sigurno, Ana će na glamuroznom slavlju blistati u venčanici nekog od poznatih svetskih kreatora, koji će po njenoj meri sašiti svadbenu haljinu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Pariz

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.