Ana Ivanović ZABLISTALA na dodeli Oskara 2024. sa Bastijanom: Beograđanka u nesvakidašnjoj kreaciji pokorila crveni tepih

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 09:50

Ana Ivanović ZABLISTALA na dodeli Oskara 2024. sa Bastijanom: Beograđanka u nesvakidašnjoj kreaciji pokorila crveni tepih

Slavna teniserka sve ostavila bez teksta.

Sprska sportistkinja koja je upisana u anale ženskog tenisa, Ana Ivanović, zajedno sa svojim suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, pojavila se na 96. dodeli nagrada Oskar u Dolbi teatru u Holivudu.

Iako poznati par često odlazi na velike događaje svetskog džet - seta, ovim potezom uspeo je mnoge da jako pozitivno iznenadi.

Ana Ivanović bira odlično modno rešenje za Oskar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2024. Nosi asimetričnu haljinu u šik žutoj boji.

Njena kreacija za Dolbi teatar je bila glamurozna, sofisticirana a pritom i jednostavna, a to je sve ono što inače čini njen stil.

Nije pogrešila ni u odabiru detalja. A na Instagramu je otkrila i delić sa gala događaja pre nego što je zablistala u punom sjaju. Pogledjate i stajling Bastijana, kojem klasičan smoking odlično pristaje.

Podsetimo, dodela Oskara odvija se u Dolbi teatru u Holivudu. Čitava ceremonija koštala je 56,9 miliona dolara, a zahvaljujući istom - u kasu Los Anđelesa „pašće" oko 170 miliona.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Dodela Oskara 2013,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRPSKA "POPADIJA" prošetala 'stomačić' na dodeli Oskara - Zbog USKE haljine HIPNOTISALA je sve, nikad nije bila IZAZOVNIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024

Lepa glumica i voditeljka zračila je lepotom na crvenom tepihu na dodeli Oskara...Na tradicionalnoj 96. po redu dodeli Oskara, dve Srpkinje definitivno su ukrale šou. Prva je bila Ana Ivanović koja se na crvenom tepihu pojavila u neodoljivoj žutoj toaleti, ruku pod ruku sa fudbalerom Bastijanom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.