SRPSKA POPADIJA prošetala  stomačić na dodeli Oskara - Zbog USKE haljine HIPNOTISALA je sve, nikad nije bila IZAZOVNIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 16:32

SRPSKA "POPADIJA" prošetala 'stomačić' na dodeli Oskara - Zbog USKE haljine HIPNOTISALA je sve, nikad nije bila IZAZOVNIJA

Lepa glumica i voditeljka zračila je lepotom na crvenom tepihu na dodeli Oskara.

Na tradicionalnoj 96. po redu dodeli Oskara, dve Srpkinje definitivno su ukrale šou. Prva je bila Ana Ivanović koja se na crvenom tepihu pojavila u neodoljivoj žutoj toaleti, ruku pod ruku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a druga je zanosna Novosađanka Nina Seničar koja je sve opčinila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nestvarnom haljinom od pliša sa dubokim šlicem i suptilnim izrezima sa prednje strane.

Elegantno izdanje samo je dodatno naglasilo njenu vitku liniju i "stomačić" s obzirom da je jedna od najlepših žena sa ovih prostora nedavno otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar)

Inače, Nina, se na dodeli pojavila u društvu supruga, holivudskog glumca Džeja Elisa. Par je raspoloženo pozirao fotografima, te ne čudi što je njihova pojava ukrala poglede okupljenih.

Malo je reći da je popularna "popadija" (kako je zovu zbog hit serije u kojoj glumi glavnu ulogu), očarala pristune. Pozitivni komentari nisu je zaobišli ni kada je objavila fotografije na svom Instagramu, gde su njeni pratioci pisali u superlativu o njenoj lepoti, te je jasno zašto je svojevremeno na njen šarm pao čak i čuveni Eros Ramacoti.

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar)

Inače, pričalo se i da je Eros zbog lepe Srpkinje "iskulirao" i jednu od najlepših žena sveta - Moniku Beluči, te da je Seničar želeo da odvede i pred oltar, ali glumica je na to imala jasan komentar, iako je potvrdila da je među njima ipak bilo nečeg.

Srbija Danas/Wanted.rs/J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.