Ana: Imamo lepu priliku da se osvetimo Ruskinjama za poraz u Beogradu

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Imamo lepu priliku da se osvetimo Ruskinjama za poraz u Beogradu

Srpska reprezentativka u tenisu Ana Ivanović doputovala je u Moskvu gde će zajedno sa Jelenom Janković, Aleksandrom Krunić i Bojanom Jovanovski pokušati da savlada Ruskinje.

"Divno je biti deo tima ovde u Moskvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << . Naravno, polufinale je samo po sebi veliki događaj, a takođe za nas je to prilika da se osvetimo za poraz koji smo doživeli protiv Rusije tokom poslednjeg susreta. Biće interesantno videti kakvi su tereni. Retko igramo na šljaci u dvorani, ali tu već imam nekog iskustva zbog turnira u Štutgartu", rekla je Ana.

Jelena Janković je već nekoliko dana u Moskvi i kaže da uslovi za igru nisu baš najbolji.

"Teren je postavljen na ledu i za sada je premekan ima dosta rupa i odskok lopte nije baš najbolji. Nadam se da će za vikend uslovi biti mnogo bolji. Mečevi neće biti laki, biće neizvesno, mi ćemo dati sve od sebe i pokušaćemo da po prvi put u istoriji uđemo u finale Fed kupa što nam je i cilj. Atmosfera je sjajna u timu, svi se lepo slažemo, sve smo zdrave, da kucnem u drvo i to je ono što je najvažnije, očekuje nas težak posao tokom vikenda i nadamo se najboljem, da ćemo izaći iz ovog susreta kao pobednici", rekla je Jelena.

Selektor Dejan Vraneš dodao je da je srpska teniska ekspedicija u Moskvi naišla na toplo gostoprimstvo domaćina, odlične uslove u hotelu, za trening u Hali, a jedino teren nije dobar.

"Dva dana koristimo da se adaptiramo na teren, još uvek je mek i ima puno rupa što je potencijalna opasnost kako za naše igračice tako i ruske. Biće ista situacija i narednih dana i za vikend i za mečeve, ali nadamo se da će popraviti teren jer navažnije je da se niko ni iz jednog tima ne povredi. Atmosfera u timu je kao i uvek do sada na izuzetno visokom nivou, sjajno se slažemo i funkcionišemo odlično", rekao je Vraneš.

Povezane vesti: Jelena i Bojana odradile prvi trening u Moskvi, čekaju se Aleksandra i Ana Jelena: Verujemo u trijumf, idemo u finale Fed Kupa! Fed kup: Srbija - Belgija bez Ane i Kim Ana Ivanović ne igra za Srbiju protiv Belgije Vraneš pozvao i Jankovićevu i Ivanovićevu za Slovačku

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.