Ana: Igram za Srbiju u Fed kupu, povreda nije ozbiljnije prirode

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Igram za Srbiju u Fed kupu, povreda nije ozbiljnije prirode

Ana Ivanović je potvrdila da će igrati za tenisku reprezentaciju Srbije u polufinalu Svetske grupe Fed kupa protiv selekcije Rusije, 21 i 22. aprila u Moskvi.

Trenutno 16. teniserka sveta objavila je na svom sajtu da, prema rečima lekara, povreda karličnog mišića, zbog koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << morala da preda polufinalni meč Mariji Šarapovoj u Indijan Velsu, nije ozbiljna i da će moći da igra u Majamiju ove sedmice.

"Pod uslovom da budem zdrava, narednih meseci me čekaju sjajne prilike da napredujem. Igraću pet turnira na šljaci, jer sam rešila da dodam turnir u Štutgartu koji nije bio planiran. Vikend pre toga igraću Fed kup u Rusiji", navela je srpska teniserka.

"Ovo je istorijski momenat, jer Srbija prvi put igra polufinale Fed kupa. Meč neće biti lak, ali smo svi optimisti", poručila je Ivanovićeva.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana: "Igraću u polufinalu Fed kupa"

Izvor: B92, 19.Mar.2012

Srpska teniserka Ana Ivanović najavila je da će igrati za reprezentaciju Srbije u polufinalu Svetske grupe Fed kupa protiv selekcije Rusije u Moskvi...Ana je u dnevniku na svom sajtu napisala da meč sa Rusijom koji će se igrati 21 i 22. aprila predstavlja istorijski momenat..."Pod uslovom da budem...

Nastavak na B92...

Ana: Igram Fed kup!

Izvor: Mondo, 19.Mar.2012

Ana Ivanović potvrdila da će igrati za tenisku reprezentaciju Srbije u polufinalu Svetske grupe Fed kupa protiv Rusije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.