Volvo S90 model dobija društvo u vidu V90 karavan modela

Izvor: Moto.rs, 20.Dec.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volvo S90 model dobija društvo u vidu V90 karavan modela

Predstavnik za štampu kompanije Volvo je obelodanio planove da ova kompanija predstavi V90 karavan modle koji bi bio baziran na nastupajućem glavnom modelu kompanije S90 sedan.

Ovo je odlična vest jer potvrđuje da će S90 koji je zamena za S80 biti osnova velikog karavan modela. Ovaj model bi isto tako mogao da bude veoma sličan predivnom Concept Estate modelu koji je prikazan ove godine na sajmu automobila u Ženevi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Imajući u vidu da će S90 biti dostupan od 2016. godine,. šanse su da bi V90 model na tržištu mogao da se pojavi već 2017. godine. Motori za obe verzije bi trebali da budu pozajmljeni od druge generacije XC90 modela.

foto © Volvo

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.