Udes na Ibarskoj magistrali

Izvor: RTS, 29.Jun.2009, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na Ibarskoj magistrali

Muškarac V.Đ. (49) iz Beograda, poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u blizini groblja Orlovača, saopštio je MUP.

Crni niz udesa u Srbiji nastavlja se i danas. Na Ibarskoj magistarali, na ulazu u Beogradu, jutros je oko 5.50 poginuo je muškarac V.Đ (49) iz Beograda.

Vozač automobila "reno laguna" bio je sam u kolima i poginuo je na licu mesta. Vozkilo kojim je upravljao vozač, sletela su sa puta i kotrljala se sto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << metara. 

Tragovi kočenja nema, a brzina je bila nesumnjivo velika. 

Konačne rezultate o uzrocima nesreće daće istraga i obdukcioni nalaz.

U poslednjih 48 sati na sličan način stradalo je čak devetoro ljudi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozilo sletelo sa puta

Izvor: S media, 29.Jun.2009

Jedan muškarac poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u blizini groblja Orlovača, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije. ..Vozač automobila "reno laguna" poginuo je na licu mesta, pošto su kola, kojim je upravljao, sletela sa puta i prevrnula...

Nastavak na S media...

Devetoro mrtvih u udesima za tri dana!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2009

Lanac smrti na putevima u Srbiji se nastavlja - tokom vikenda i u ponedeljak nastradalo je ukupno devet ljudi. Posle stravičnog vikenda koji je odneo osam života, jedan muškarac poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali.

Nastavak na Mondo...

Poginuo vozač

Izvor: B92, 29.Jun.2009

Beograd -- Jedan muškarac poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u blizini groblja Orlovača... Vozač automobila "reno laguna" poginuo je na licu mesta, pošto je automobil kojim je upravljao sleteo s puta i prevrnuo se. Nesreća se dogodila u 5.50, a istraga je u toku, rečeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.